17 de gener 2008

SALUTACIÓ DE LES FESTERES DE LA MISERICÒRDIA 2007

SALUTACIÓ DE LES FESTERES DE LA MISERICÒRDIA 2007


Només cal anar al diccionari per fer que les paraules cobren sentit. Paraules que pel temps, pel seu ús, o desús, han passat a ser una cosa més de la rutina.

Mossèn Alcover, diu al seu diccionari:

MISERICÒRDIA f. 1. Profunda pietat o compassió que impulsa a perdonar i a socórrer. Casa de Misericòrdia, o simplement La Misericòrdia: casa de beneficència on solen recollir-se els vells o infants desemparats.

Som les festeres de la Mare de Déu de la Misericòrdia, la patrona del poble, la que ens ensenya a perdonar, a ajudar els que ho necessiten, a ser generosos i flexibles, en dos paraules, a ser bones persones, encara que això en els temps que corren no s’estile.

Des d’ací volem agrair als festers de Sant Vicent l’oportunitat que ens han oferit de tindre una finestreta en el seu llibre i volem desitjar-los que tot els vaja bé, que els isquen bé tots els preparatius i que gaudisquen de la seua festa, que acò és una volta en la vida. I que ja saben que els ajudarem en qualsevol cosa que necessiten.

També els nostres millors desitjos a tota la gent del poble, que per ells es fa. Sobretot pels xiquets que, en veure les rodes i les llepolies se’ls obrin els ulls com plats.

BONES FESTES