05 de gener 2009

7 de desembre de 2008, diumenge






















pendent des del set de desembre, ara teniu ací algunes imatges de la darrera ocasió que ens hem reunit, de nou a l'Alcúdia; de bon matí hem esmorzat, un poc d'això i un pèl d'allò i una miqueta de tertúlia; seguidament en Pep s'ha posat a preparar el dinar, fideuada (popularment "fideuà") de fideu prim, que alguns diuen que és "com toca"; però què vols que et diga.... , la pròxima que siga del gros!!

Encara que enmig voldria fer alguna paella de faves i carxofes, si encara n'hi ha!!

algunes maneres de preparar la fideuà
http://ca.wikipedia.org/wiki/Fideuada
http://xaviroset.wordpress.com/gastronomia/receptes/peix/fideua/
http://enguillem.balearweb.net/post/10611
http://www.epiagranollers.net/primaria/curs0102/receptes/FIDEU%C1.htm


Finalment el premi al millor vestit tradicional de "botorritano" ha quedat desert, per la baixa qualitat dels que s'han exhibit. Farem una segona convocatòria. El lector ha de saber que els festers li tenim una estima especial al poble de Botorrita, de l'Aragó, per on passàrem en el nostre viatge a terres de la Rioja.