hem dinat al restaurant "Els tres camins", a Pinedo poble, on la Rosa, la mestressa, ens ha preparat uns entrants a base de criatures de mar i verdures d'horta, i un arròs sucós amb llobarro i rèmol que que hi havia per llepar-se els dits; Rosa ens ha dit que este arròs no el fa mai al restaurant, que sol fer-lo de vagades per a casa; no és un arròs per fer menús, s'ha de fer i servir-lo immediatament; és un d'eixos plats que a un li recorden la cuina d'abans, senzilla i saborosa, del fogó a taula; segur que hi tornarem!!
web-log on hem anat mostrant les activitats del nostre any de festa /el nostre any ha conclòs amb la fira de 2008, però el web continuarà actiu mentre hi haja cera que cremar/vam nàixer el 1961, any del tergal,Popeye, Rin-tin-tin i Fúria (tv en blanc i negre, clar, qui en tenia) / SI PUNXEU EN LES FOTOS DE LA PART ESQUERRA LES VOREU EN GRAN
20 de juliol 2009
divendres 17 de juliol de 09, dinar a Pinedo
hem dinat al restaurant "Els tres camins", a Pinedo poble, on la Rosa, la mestressa, ens ha preparat uns entrants a base de criatures de mar i verdures d'horta, i un arròs sucós amb llobarro i rèmol que que hi havia per llepar-se els dits; Rosa ens ha dit que este arròs no el fa mai al restaurant, que sol fer-lo de vagades per a casa; no és un arròs per fer menús, s'ha de fer i servir-lo immediatament; és un d'eixos plats que a un li recorden la cuina d'abans, senzilla i saborosa, del fogó a taula; segur que hi tornarem!!